Skip to main content

Video: Primele imagini cu femeile care l-au ajutat pe afaceristul-cămatar din Lugoj, în activităţile ilicite

Mama şi o prietenă de 29 de ani a controversatului afacerist din Lugoj, Flavius Luca, sunt în arestul JPJ Timiş, fiind acuzate de complicitate la cămătărie şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ele au ajuns după gratii în urma percheziţiilor care au avut loc ieri, la şapte adrese din Lugoj, dar şi la patru autoturisme.

CITEŞTE ŞI: Admitere la facultate fără griji. Vezi aici condițiile și programul de înscriere la concursurile organizate de UVT!

În timpul anchetei, oamenii legii au stabilt că tânăra de 29 de ani îl ajuta pe Flavius Luca, să ţină evidenţele sumelor de bani împrumutate cu camătă, iar mama lui avea ilegal, în casă, mai multe arme.

„La domiciliul unei femei, de 75 de ani, (mama bărbatului) au fost descoperite mai multe arme și muniția aferentă acestora. În urma desfășurării perchezițiilor domiciliare, precum și a celor 4 percheziții a vehiculelor deținute de persoanele cercetate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 pistoale, un încărcător cu 6 cartușe cu glonț calibru 6,35 mm, o folie transparentă ce conținea 7 cartușe cu glonț, calibru 6,35 mm și 3 cartușe cu calibre diferite, o pușcă, calibru 44 mm, 2 puști de vânătoare cu glonț, 110 bucăți cartușe calibru 8×57 JS, 2 tuburi cartușe percutate, 2 pistoale, unul având încărcător în interiorul căruia au fost găsite 6 cartușe calibru 6,35 mm, 60 cartușe calibru 6,35 mm, 15 cartușe calibru 8×57 JS, 1 pistol cu butuc, în orificiile căruia s-au găsit 5 cartușe cu glonț calibru 7,65 mm„, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.