Skip to main content

Aproape 5 milioane de euro, în bugetul Timişoarei ! Peste 20% dintre contribuabili şi-au plătit deja impozitele pentru anul în curs

În prima lună de încasare a impozitelor şi taxelor locale, aproape 54.000 de timişoreni s-au grăbit să îşi achite dările către bugetul local şi astfel, să beneficieze de reducerea de 10%, acordată celor care fac plăţile integrale, până pe 31 martie.

Suma totală încasată de la persoanele fizice este de peste 20 de milioane de lei, iar de la cele 613 persoane juridice, totalul încasărilor se ridică la peste 3,8 milioane de lei.  

Cei mai mulţi dintre timişorenii care s-au grăbit să îşi achite impozitele au ales modalități de plată moderne.

CITEŞTE ŞI: Video: Primele imagini cu femeile care l-au ajutat pe afaceristul-cămatar din Lugoj, în activităţile ilicite

Astfel că 20. 841 preferat plata online, 9.057 – plata cu cardul și 428 au optat pentru achitarea taxelor locale cu ordin de plată.

În Timişoara sunt aşteptate să îşi plătească impozitele pe case, apartamente şi maşini, 227.903 persoane fizice şi 27.574 persoane juridice.

Plata impozitului este disponibilă fizic la casieriile din incinta sediului DFMT de pe str. Demetriade nr.1 (incinta Iulius Mall), sau la oficiile poștale din oraș, iar online AICI.

La fel ca şi în anii precedenţi, timişorenii care îşi achită integral impozitele până pe 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 10%.

Nivelul impozitelor pentru 2024 este cu 13,8% mai mare faţă de anul trecut, acesta fiind indexat cu rata inflaţiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.