Skip to main content

VIDEO: Primarul din Dumbrăvița, în vizorul procurorilor, pentru abuz în serviciu! Cazul se referă la construcții ilegale și avize false

Horia Bugarin, primarul comunei Dumbrăviţa, a fost audiat în această dimineaţă, într-un dosar  privind ridicarea ilegală a unor construcţii pe strada Crişurilor.

Cazul este unul complex şi a început odată cu dezmembrarea ilegală a unei parcele de teren, pe care ulterior au fost autorizate diverse clădiri şi activităţi.

Mai exact, în mijlocul unui cartier cu locuinţe au apărut o hală şi un loc de joacă pentru copii unde sunt frecvent organizate petreceri.

Inclusiv trecerea suprafeţei respective din extravilanul în intravilanul localităţii s-a făcut ilegal, fără o Hotărâre de Consiliu Local, iar autorizaţiile de construcţie au fost eliberate în lipsa unui Plan Urbanistic Zonal.

 “Menţionăm că imobilele sunt rezultate în urma dezmembrării tarlalei A 191/1/9, fără aprobarea unui PUZ, iar introducerea în intravilan operându-se în baza adeverinţei cu nr. 1955/27.06.2003 emisă de Consiliul Local Dumbrăviţa, fără Hotărâre (HCL). În consecinţă, imobilele nu au reglementări urbanistice valabile”, se arată în răspunsul transmis de Primăria Dumbrăviţa, unui locuitor revoltat în special din cauza locului de joacă privat.

Atât el cât şi vecinii lui spun că petrecerile organizate acolo sunt extrem de gălăcioase, iar în cele mai multe seri, locaţia este preferată de tinerii care se ascund acolo pentru a consuma substanţe interzise.

Oamenii au sperat că Horia Bugarin va pune capăt activităţilor ilegale, însă au aflat cu stupoare că acesta face contrariul.

În baza unor documente falsificate, primarul USR este acuzat că vrea să aducă hala şi locul de joacă, într-o aparentă legalitate.

Exact acesta este motivul pentru care primarul din Dumbrăviţa a ajuns în faţa anchetatorilor.

“La nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J Timiș, se află în lucru un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Timișoara”, transmite IPJ Timiş.

Bugarin a stat în sediul Poliţiei, aproape două ore, iar la ieşire a încercat să pară relaxat, fără a da detalii despre cazul în care a fost audiat.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.