Skip to main content

VIDEO Prima ninsoare în Banat! Imagini de poveste de pe Muntele Mic

A nins ca în povești noaptea trecută, în zona de munte a Banatului. Și temperaturile au scăzut în ultima vreme în toată regiunea.

Fulgii de zăpadă au început să cadă încă de sâmbătă seara pe Muntele Mic. De altfel, județul Caraș-Severin a fost și sub o avertizare de cod galben de vânt puternic și ninsori.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins primii fulgi de zăpadă. Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook „MunteleMic online”.

A nins puternic, iar astăzi stratul de zăpadă a fost unul considerabil.

Stratul de zăpadă de pe Muntele Mic anunță apropierea deschiderii sezonului de schi de anul acesta.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.