Skip to main content

VIDEO Prima ninsoare în Banat! Imagini de poveste de pe Muntele Mic

A nins ca în povești noaptea trecută, în zona de munte a Banatului. Și temperaturile au scăzut în ultima vreme în toată regiunea.

Fulgii de zăpadă au început să cadă încă de sâmbătă seara pe Muntele Mic. De altfel, județul Caraș-Severin a fost și sub o avertizare de cod galben de vânt puternic și ninsori.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins primii fulgi de zăpadă. Imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook „MunteleMic online”.

A nins puternic, iar astăzi stratul de zăpadă a fost unul considerabil.

Stratul de zăpadă de pe Muntele Mic anunță apropierea deschiderii sezonului de schi de anul acesta.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.