Skip to main content

Impact frontal între două mașini, la Pădurea Verde! O șoferiță a ajuns pe contrasens

Accident în această după amiază pe drumul dintre Giarmata Vii și Timișoara!

O șoferiță a pierdut controlul asupra volanului, a ajuns pe contrasens și a intrat într-un alt autoturism care circula din direcție opusă.

Patru persoane se aflau în cele două autoturisme, iar dintre ele, două au fost rănite.

Astăzi, 12.11.2023, la ora 14:56, am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea masurilor PSI și de prim ajutor în urma unui accident rutier produs pe Aleea Pădurea Verde. S-au deplasat de urgența pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și două ambulanțe SMURD. În urma evenimentului au rezultat 2 victime. Dintre acestea, o victimă (sex masculin) a fost transportată la spital, prezentând contuzii și politraumatisme, iar cealaltă a fost evaluată la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, transmite ISU Timiș.

Polițiștii ajunși la fața locului au deschis o anchetă în acest caz.

O femeie în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Giarmata Vii spre municipiul Timișoara pe Aleea Pădurea Verde, iar la un moment dat, în dreptul imobilului cu nr.2, ar fi pătruns pe sensul opus pe circulație intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului, a rezultat o victimă, respectiv un bărbat în vârstă de 40 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.