Skip to main content

VIDEO Paradă militară impresionantă la Timişoara, de 1 Decembrie!

Sute de militari, polițiști, pompieri și jandarmi au defilat pe străzile Timișoarei cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată a fost prezentată şi tehnica din dotarea forţelor de ordine, iar pe cerul Timişoarei au survolat două elicoptere de la Unitatea Militară Giarmata.

parada 1 converted

Evenimentul a debutat la ora 11.00, în fața Palatului Administrativ cu prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă și intonarea imului de stat. După ceremonialul religios, forţele de ordine s-au aliniat şi au defilat în faţa sutelor de timişoreni veniţi să vadă parada militară.

„Apreciez faptul că a fost foarte multă lume faţă de alţi ani. 1 Decembrie înseamnă unirea românilor, dincolo de chestiunile care e normal să ne despartă ca opinii, e o zi în care fiecare dintre noi trebuie să trecem peste tot ceea ce poate ne desparte şi să ne unească în scopuri comune. La mulţi ani români”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

parada 3 converted

„De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, îmi face plăcere să urez tuturor timişorenilor, tuturor cetăţenilor României, La mulţi ani, sănătate, prosperitate şi cât mai multe succese în patria noastră comună, România”, le transmite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, tuturor românilor.

parada 4 converted

Ceremonia s-a încheiat cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZqTRue8RASA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.