Skip to main content

VIDEO Paradă militară impresionantă la Timişoara, de 1 Decembrie!

Sute de militari, polițiști, pompieri și jandarmi au defilat pe străzile Timișoarei cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată a fost prezentată şi tehnica din dotarea forţelor de ordine, iar pe cerul Timişoarei au survolat două elicoptere de la Unitatea Militară Giarmata.

parada 1 converted

Evenimentul a debutat la ora 11.00, în fața Palatului Administrativ cu prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă și intonarea imului de stat. După ceremonialul religios, forţele de ordine s-au aliniat şi au defilat în faţa sutelor de timişoreni veniţi să vadă parada militară.

„Apreciez faptul că a fost foarte multă lume faţă de alţi ani. 1 Decembrie înseamnă unirea românilor, dincolo de chestiunile care e normal să ne despartă ca opinii, e o zi în care fiecare dintre noi trebuie să trecem peste tot ceea ce poate ne desparte şi să ne unească în scopuri comune. La mulţi ani români”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

parada 3 converted

„De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, îmi face plăcere să urez tuturor timişorenilor, tuturor cetăţenilor României, La mulţi ani, sănătate, prosperitate şi cât mai multe succese în patria noastră comună, România”, le transmite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, tuturor românilor.

parada 4 converted

Ceremonia s-a încheiat cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZqTRue8RASA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.