VIDEO Paradă militară impresionantă la Timişoara, de 1 Decembrie!

Sute de militari, polițiști, pompieri și jandarmi au defilat pe străzile Timișoarei cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totodată a fost prezentată şi tehnica din dotarea forţelor de ordine, iar pe cerul Timişoarei au survolat două elicoptere de la Unitatea Militară Giarmata.

parada 1 converted

Evenimentul a debutat la ora 11.00, în fața Palatului Administrativ cu prezentarea raportului, salutarea drapelelor de luptă și intonarea imului de stat. După ceremonialul religios, forţele de ordine s-au aliniat şi au defilat în faţa sutelor de timişoreni veniţi să vadă parada militară.

„Apreciez faptul că a fost foarte multă lume faţă de alţi ani. 1 Decembrie înseamnă unirea românilor, dincolo de chestiunile care e normal să ne despartă ca opinii, e o zi în care fiecare dintre noi trebuie să trecem peste tot ceea ce poate ne desparte şi să ne unească în scopuri comune. La mulţi ani români”, spune preşedintele CJT, Sorin Grindeanu.

parada 3 converted

„De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, îmi face plăcere să urez tuturor timişorenilor, tuturor cetăţenilor României, La mulţi ani, sănătate, prosperitate şi cât mai multe succese în patria noastră comună, România”, le transmite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, tuturor românilor.

parada 4 converted

Ceremonia s-a încheiat cu prezentarea onorului de către muzica militară a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZqTRue8RASA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.