Skip to main content

Video: O nouă demolare, la Timişoara! O familie de ţigani de la Calea Aradului rămâne fără un teren de aproape 1.000 de metri pătraţi, pe care l-a ocupat ilegal

Acţiune în forţă, în această dimineaţă, pe Calea Aradului din Timişoara, unde poliţişti locali şi angajaţi ai societăţilor din subordinea Primăriei îndepărtează un gard care împrejumuieşte un teren de 800 de metru pătraţi.

Este vorba despre un spaţiu verde care aparţine domeniului public, dar familia de romi care are casă în zona respectivă a pus stăpânire pe el.

A ridicat un gard şi astfel a transformat terenul, în proprietate privată.

Conform reprezentanţilor Primăriei Timişoara, situaţia durează de un deceniu, iar astăzi a început demolarea.

“Punem în executare dispoziţia primarului privind demolarea unor construcţii neautorizate, îngrăridiri. După cum vedeţi, în aliniament este spaţiu verde şi îl vom readuce la destinaţia lui iniţială. Aceşti oameni au îngrădit, cu structuri metalice, acest perimetru şi au îngrădit, astfel, accesul la terenul care aparţine domeniului public”, a explicat Cristian  Franţescu, şeful Direcţiei Patrimoniu din cadul Primăriei Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.