VIDEO: Momente fabuloase, la Timişoara! Cum au sărbătorit tinerii, relaxarea măsurilor de restricţie?

A fost veselie mare în centrul oraşului, unde a avut loc şi primul concert în are liber, după ridicarea parţială a măsurilor luate împotriva coronavirusului.

Accesul la evenimentul organizat în Piaţa Libertăţii a fost limitat, conform legislaţiei în vigoare, la 500 de persoane, astfel că mulţi nu au putut ajunge în apropierea scenei pe care au urcat membrii trupei Cargo.

CITEŞTE ŞI: Titu Bojin, schimbat de la şefia Apelor Banat! Locul lui va fi luat de un traseist politic, din judeţul Arad

Dornici de distracţie, tinerii din Timişoara nu s-au dat însă bătuţi şi au venit la concert, pe care l-au rumărit de după gard.

Chiar şi aşa s-au simţit foarte bine, mai ales că în ultimele trei luni au stat închişi în casă şi şi-au văzut prietenii, doar pe internet.

“Asistăm pe dinafară. Am fi vrut să fim înăuntru, dar am aflat prea târziu de concert, aşa că n-am mai apucat să rezervăm locuri. E frumos, deşi nu prea seamănă a concert, aşa cu locuri limitate… din punctul meu de vedere sunt un pic exagerate măsurile, dar e bine că s-a organizat, atmosfera este faină”, spune un tânăr care a venit la concertul Cargo, însoţit de prietena lui.

Ne distrăm, ne mai clătim urechile. Nu am ştiut că va fi concert. Eu am venit cu prietenii la o terasă şi am auzit muzică, aşa că am venit aici. Este super fain”, spune un adolescent pe care acordurile de chitară l-au atras în apropierea scenei.

Pentru cei mai mulţi, concertul Cargo de la Timişoara, înseamnă mai mult decât muzică de calitate şi distracţie.

“Simt o stare de bine, pentru că e un semn că revenim la normalitate. După atât de mult timp în care am stat în casă, chiar era nevoie de aşa ceva”, explică o tânără din public.

“Eu n-am mai apucat să îmi iau bilet, aşa că acum asist de pe margine. E puţin sec, că nu eşti cu toată lumea, cu prietenii, să te distreză, să fim toţi împreună, dar e ok şi aşa”, a spus o adolescentă care a venit la concert, împreună cu toată gaşca de prieteni.

Şi pentru că distracţia nu prea se împacă cu distanţarea fizică, tinerii au făcut abstracţie de restricţii, s-au apropiat unii de alţii, au cântat şi au dansat, ca în vremurile de dinainte de pandemie.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Vor fi introduse zboruri Timişoara-Constanţa! Când va decola primul avion?

{youtube}GNEbXlFs5ug{/youtube}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

Percheziţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara! Medic chirurg, prins în flagrant timp ce lua mită

Percheziţii în această dimineaţă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara! Poliţiştii au descins în biroul unui medic, după ce a fost prins în flagrant luând mită.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.