Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Titu Bojin, schimbat de la şefia Apelor Banat! Locul lui va fi luat de un traseist politic, din judeţul Arad

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Titu Bojin este în fruntea Admnistraţiei Bazinale a Apelor Banat, încă din anul 2001, cu o mică pauză, pe perioada în care a fost preşedinte CJT.

Acum, el este schimbat, funcţia urmând să fie preluată, săptămâna viitoare, de Caius Parpală, un liberal din judeţul Arad.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Vor fi introduse zboruri Timişoara-Constanţa! Când va decola primul avion?

Parpală este cunoscut ca fiind un adevărat traseist politic, după ce a trecut de la PNL la PSD, apoi a revenit în rândul liberalilor.

A fost consilier judeţean, iar în perioada 2000-2004 a ocupat funcţia de preşedinte al CJ Arad, după care a fost numit director al Regiei Autonome de Drumuri Municipale Arad.

A ocupat această funcţie până în anul 2012, când a ajuns director al Sistemul de Gospodărire a Apelor Arad din cadrul ABA Mureș, post pe care îl ocupă şi în prezent.

“Înlocuirea se face cu acordul meu, pentru că eu voi avea multă treabă în perioada următoare. Voi candida pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Voi rămâne în instituţie, însă pe poziţia a doua, voi fi director adjunct”, spune Titu Bojin.

Bojin este membru UNPR din anul 2016, atunci când a părăsit PSD, chiar înaintea alegerilor locale.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: Primul concert de după relaxarea restricţiilor! Cum s-au distrat timişorenii?

 

 

Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 09:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login