Skip to main content

Video: Mobilizare uriaşă a jandarmilor din Timişoara, la meciul UTA Arad – Universitatea Cluj! Suporterii s-au încăierat în centrul oraşului

Astăzi a avut loc meciul de fotbal dintre UTA Arad şi FC Universitatea Cluj, iar fanii celor două echipe s-au confruntat înainte de partida oficială.

Cele două tabere s-au întâlnit pe drumul spre stadion, iar spiritele s-au încins imediat.

Din fericire, jadarmii care îi însoţeau pe suporterii echipei oaspete au intervenit de urgenţă, astfel că au reuşit să evite o bătaie generală.

CITEŞTE ŞI: Video: Flăcări uriaşe au cuprins o maşină parcată! De vină este propietarul, care a găurit rezervorul, cu o bormaşină

Din primele informaţii, cei care au încercat să provoace scandalul au fost arădenii, care au manifestat un comportament verbal, conflictual.

Situaţia a fost cu atît mai tensionată cu cât suporterii din ambele tabere aveau, pe lângă steagurile pe care intenţionau să le fluture pe stadion, şi bâte.

Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. În continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente”, anunţă Gruparea de Jandarmi Mobilă “Glad Voievod” Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Ne bătură oltenii! Târgul de Paşte de la Craiova, o adevărată atracţie turistică, pentru care agenţiile se întrec în oferte! La Timişoara, bate vântul

Video: specialarad.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.