Skip to main content

VIDEO: Lacrimi de durere! Mărturia sfâşietoare a unei mame infectate cu coronavirus, care nu îşi poate vedea copilul

A fi om!

Sunt clipe dureroase pentru pacientele care s-au infectat cu COVID-19, în Maternitatea Odobescu din Timişoara, iar acum nu îşi pot vedea bebeluşii.

În această situaţie sunt 12 proaspete mămici, care au fost trasferate la Maternitatea Bega, unde şase dintre ele au fost deja externate.

CITEŞTE ŞI: Aplauze la Maternitatea Bega din Timişoara! Şase mămici infectate cu coronavirus au fost externate

Bucuria vindecării nu este însă completă, pentru că nu au putut să îşi ia acasă şi copilaşii.

Pe de-o parte, pentru că trebuie să stea izolată încă 14 zile, iar pe de altă parte, toţi nou-născuţii sunt prematuri, astfel că trebuie să rămână sub supraveghere medicală.

Situaţia este însă le provoacă suferinţă mămicilor care nici nu îşi mai amintesc când şi-au ţinut ultima data, copiii în braţe.

Este şi cazul unei femei din judeţul Hunedoara, care nu a putut să îşi stăpânească lacrimile când a plecat din spital, iar nou-născutul a rămas acolo.

„Dumnezeu m-a întărit şi mi-a dat putere să trec peste zilele acestea. Ştiam că până la urmă o să fiu bine. Cum aproape 2 luni şi jumătate m-a ajutat acolo, la Odobescu, şi l-am simţit că este lângă mine şi lângă copilaş, ştiam că o să fiu bine şi acum. Asta cred şi acum, că o să treacă zilele şi o să fim din nou în familie”, spune proaspăta mămică.

Îi este foarte greu să plece acasă, fără bebeluş, dar speră să îl poată strânge în braţe cât mai repede.

CITEŞTE ŞI: O familie cu cinci copii și mai mulți bătrâni din Timiș, vor avea ce să pună pe masă, de Paște! Polițiștii au donat sânge, iar cu bonurile primite au cumpărat alimente

„Acum, când plec, simt că o parte din mine rămâne aici. Chiar nu merg fericită acasă. + Ştiu că o să treacă zilele acestea şi o să-l pot ţine din nou în braţe. + Când aţi plecat din spital, v-aţi luat rămas bun pe camera, s au cum aţi făcut? Da, pe cameră. Ce i-aţi transmis? Că-l iubesc şi peste câteva zile o să-l ţin din nou în braţe”, a mai spus plângând, femeia.

Astfel de drame trăiesc toate mămicile infectate cu COVID-19, ai căror bebeluşi sunt negativi. Ele trebuie să stea departe de copii, pentru a nu-i contamina şi pe ei.

{youtube}xeyTz8N9l24{/youtube}

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Creșterea alarmantă a cazurilor de cancer îi face pe cei de la Asociația Oncohelp Timișoara să extindă capacitatea centrului în care bolnavii primesc  tratamentul de care au nevoie.
În perioada 17 – 21 mai, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș invită firmele timișene să facă parte din delegaţia de afaceri care va vizita IBA 2025 – care va avea loc la Düsseldorf, în perioada 18 – 22 mai.
A vrut să dea o mână de ajutor, dar s-a trezit în plasa unor indivizi cu gânduri necurate. Este pățania unei tinere din Timișoara, care a fost tâlhărită, pe o stradă din oraș.
Primăriile marilor orașe din regiunea de vest a țării au acum posibilitatea de a accesa bani europeni, prin Programul Regional Vest 2021-2027, pentru investiții în infrastructura rutieră, în modernizarea sau construirea de șosele de centură, pasaje, noduri rutiere și pasarele pietonale, pentru decongestionarea traficului.
Scene incredibile, în această dimineață, când șoferii prinși în trafic nu înțelegeau de ce una dintre mașini nu pleacă de la semafor.
Forțele de intervenție au fost solicitate să acționeze de urgență la locul unui accident grav, în care au fost implicate o mașină și un tir.
Cancerul de sân, cel pulmonar și afecțiunile din patologia digestivă continuă să fie cele mai frecvent întâlnite forme de boli oncologice în rândul pacienților tratați în cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara. Aproape 80% dintre cei 4.300 de pacienți noi înregistrați în 2024 suferă de una dintre aceste afecțiuni oncologice.