Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

O familie cu cinci copii și mai mulți bătrâni din Timiș, vor avea ce să pună pe masă, de Paște! Polițiștii au donat sânge, iar cu bonurile primite au cumpărat alimente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii timișeni au făcut o vizită unor bătrâni și copii, din Făget și satele Bichigi și Temerești.

CITEȘTE ȘI: Numărul persoanelor infectate cu COVID-19, a trecut de 7.000! 362 de oameni au murit până acum din cauza virusului

Oamenii legii au încercat astfel să le facă sărbătorile mai frumoase, atât cât se poate unei mame care își crește singură cei cinci copii  5 copii, dar și unor bătrânei, cărora doar vecinii le mai deschid din când în când poarta. 

Polițiștii au donat sânge în luna februarie, iar cu bonurile primite au cumpărat alimente pentru nevoiași.

În luna februarie, politiștii timișeni au organizat o noua sesiune de donare de sânge în cadrul Campaniei "Protejam oameni, ajutăm oameni!" inițiată de I.P.J. Timiș, iar bonurile au fost valorificate pentru ca și acesți oameni să simtă spiritul sărbătorilor Pascale. Au zis că ne mai așteaptă.. Vom reveni cu drag!! Împreună vom reuși! Un mic gest poate aduce multe zâmbete!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș. 

CITEȘTE ȘI: Muncitori îngropaţi de vii, sub dărâmături! S-a prăbuşit peste ei, un turn de extracţie!

Polițiștii timișeni spun că vor continua aceste acțiuni, și ori de câte ori vor avea ocazia vor veni în sprijinul celor mai greu încercați.

Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 14:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login