Skip to main content

VIDEO Intervenție promptă a salvatorilor pentru deblocarea unei femei care și-a prins piciorul într-un gard!

Intervenție a salvatorilor pentru salvarea unei femei de 70 de ani, care și-a prins piciorul într-un gard.

Pompierii au fost solicitați să intervină astăzi, în municipiul Arad, pe strada Herodot, unde o persoană a rămas blocată cu piciorul într-un gard.

La fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță, pentru a-i oferi victimei îngrijirile medicale.

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu: o autospecială pentru descarcerare și o autospecială ARGO 8×8 șenilată. În sprijinul forțelor a intervenit și un echipaj SAJ. La locul evenimentului pompierii au constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, conștientă și cooperantă, care prezenta o fractură la membrul inferior. Intervenția autospecialei ARGO a fost necesară deoarece persoana se afla la aproximativ 900 de metri de calea de acces auto”, transmite ISU Arad.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SAJ care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.