Skip to main content

Video: Intervenţie dramatică, după ce zidul unei clădiri s-a prăbuşit! Oameni prinşi sub dărâmături

S-a dat alarma în urmă cu puţin timp, când pompieri şi medici s-au deplasat de urgenţă, la locul producerii unui accident de muncă.

Doi bărbaţi care lucrau la consolidrarea unei clădiri dezafectate din oraşul Deta, iar la un moment dat un zid s-a prăbuşit peste ei.

CITEŞTE ŞI: Video: Ca în vestul sălbatic! “Şefu timisori” trage cu două pistoale, în plină stradă

Colegii lor au sunat la 112, iar pompierii timişeni au intervenit de urgenţă pentru a scoate victimele de sub dărâmături.

„Pompierii au reușit să extragă cele două victime de sex masculin, conștiente și cooperante, fără leziuni vizibile. O persoană a refuzat transportul la spital, iar cealaltă victimă a fost transportată la spital pentru o evaluare medicală amănunțită și pentru îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Timiş.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate muncă.

De asemenea, inspectorii de muncă fac verficări în acest caz, pentru a stabili dacă normele de protecţie au fost respectate.

CITEŞTE ŞI: La Timișoara a fost deschis primul centru local de reziliență din România pentru răspuns la situații excepționale de criză!

Cei doi muncitori de 30, respectiv 51 de ani, lucrează pentru o firmă din Liebling, care are contract cu Primăria Deta pentru consolidarea unor clădiri degradate de pe raza oraşului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.