Skip to main content

Video: Intervenţie dramatică, după ce zidul unei clădiri s-a prăbuşit! Oameni prinşi sub dărâmături

S-a dat alarma în urmă cu puţin timp, când pompieri şi medici s-au deplasat de urgenţă, la locul producerii unui accident de muncă.

Doi bărbaţi care lucrau la consolidrarea unei clădiri dezafectate din oraşul Deta, iar la un moment dat un zid s-a prăbuşit peste ei.

CITEŞTE ŞI: Video: Ca în vestul sălbatic! “Şefu timisori” trage cu două pistoale, în plină stradă

Colegii lor au sunat la 112, iar pompierii timişeni au intervenit de urgenţă pentru a scoate victimele de sub dărâmături.

„Pompierii au reușit să extragă cele două victime de sex masculin, conștiente și cooperante, fără leziuni vizibile. O persoană a refuzat transportul la spital, iar cealaltă victimă a fost transportată la spital pentru o evaluare medicală amănunțită și pentru îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Timiş.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate muncă.

De asemenea, inspectorii de muncă fac verficări în acest caz, pentru a stabili dacă normele de protecţie au fost respectate.

CITEŞTE ŞI: La Timișoara a fost deschis primul centru local de reziliență din România pentru răspuns la situații excepționale de criză!

Cei doi muncitori de 30, respectiv 51 de ani, lucrează pentru o firmă din Liebling, care are contract cu Primăria Deta pentru consolidarea unor clădiri degradate de pe raza oraşului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.