VIDEO: Infernul cu care luptă pompierii români! Ard zeci de hectare de pădure

Zeci de pompieri au sărit în ajutorul colegilor din Grecia, unde sunt incendii devastatoare, care ameninţă să mistuie localităţi întregi.

În aceste momente, salvatorii din România acţionează în zona Schimatari, situată la nord de Atena, unde flăcările au cuprins zeci de hectare de pădure.

CITEŞTE ŞI: Aquatim anunţă noi lucrări din cauza cărora opreşte furnizarea apei

28 de pompieri români, cu 3 mașini de stingere incendii de pădure și o cisternă de mare capacitate intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului care ameninţă să se extindă, la vegetația uscată din apropiere.

“Un rol foarte important pe timpul misiunii este reprezentat de cisterna de mare capacitate, utilizată pentru alimentarea cu apă a dispozitivelor de stingere. Autospeciala poate transporta 30.000 litri apă și este utilă în zonele unde nu există surse suplimentare de alimentare (hidranți, râuri, lacuri sau alte surse de apă)”, transmite ISU Bihor.

Pompierii români acționează în sprijinul colegilor eleni, care au dislocat, în zona Dilesi, un număr mare de resurse (peste 25 de mașini de stingere, precum și aeronave specializate).

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi şi pietoni! Este interzis să treceţi prin faţa Primăriei Timişoara

Intervenția modulului are loc la solicitarea ofițerului elen, delegat în asistarea și buna desfășurarea a întregii misiuni derulate de salvatorii români.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.