Skip to main content

Video: Incident şocant, filmat pe autostradă! Un bărbat a sărit dintr-o maşină care se deplasa cu viteză

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare, după ce a fost victima unui incident şocant.

Este vorba despre un cetăţean francez, în vârstă de 62 de ani, care, fie a căzut, fie s-a aruncat, dintr-o maşină care se deplasa pe autostrada Arad-Nădlac.

CITEŞTE ŞI: Brâncuși, în lumina reflectoarelor: Se deschide expoziţia de la Timișoara, cu lucrări în valoare de 500 de milioane de euro

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj medical, care a găsit victima în comă, a preluat-o şi a transportat-o la spital.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate cum s-a petrecut incidentul, însă se pare că bărbatul se certa cu femeia de la volan şi, într-un moment de furie a deschis portiera maşinii.

Incidentul şocant a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe autostradă, iar imaginile sunt acum analizate şi de poliţiştii arădeni, care anchetează acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.