Skip to main content

Lovitură pentru administraţia Fritz! Primăria a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi, care a descoperit zeci de ilegalităţi

unor contracte din bani publici, achitarea unor facturi pentru servicii care nu au fost prestate niciodată, sau decontarea unor lucrări fără documente justificative.

Acestea sunt doar câtvea dintre neregulile descoperite de inspectorii Curţii de Conturi, după ce au verificat activitatea Primăriei Timişoara, din anul 2021.

Reaportul care numără 200 de pagini pline cu ilegalităţi comise de administraţia Fritz, a fost contestat de Primăria Timişoara, care însă a pierdut, rând pe rând, toate procesele.

Acum, a venit şi sentinţa magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara, care au judecat recursul făcut de administraţia locală.

“Solutia pe scurt: Respinge recursul declarat de recurenţii-reclamanţi MUNICIPIUL TIMIŞOARA PRIN PRIMAR, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA şi CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA, împotriva sentinţei civile nr. 257/22.03.2023, pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 3759/30/2022, în contradictoriu cu intimaţii-pârâţi CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI şi CAMERA DE CONTURI TIMIŞ. Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată azi, 28.09.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre  859/2023  28.09.2023”, se arată pe site-ul Curţii de Apel Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.