Skip to main content

Video: Impact violent între un microbuz şi un autoturism! Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp, când o maşină în care era doar şoferul, şi un microbuz în care erau şapte persoane, s-au ciocnit violent.

S-a întâmplat la intersecţia dintre străzile Sfântul Andrei şi Primăverii din localitatea Sânandrei, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti.

CITEŞTE ŞI: Călăul Danei Roba, trimis în judecată! Ce pedeapsă riscă Daniel Balaciu, după ce şi-a nenorocit soţia?

Din fericire, toţi cei implicaţi în accident au scăpat cu viaţă, însă trei dintre ei au suferit leziuni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

„A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului au fost alocate și două ambulanțe SAJ. În sprijin este solicitat elicopterul SMURD„, transmite ISU Timiş.

Din primele informaţii, de vină pentru accident este şoferul microbuzului, care a nu a acordat prioritate.

„Un bărbat a condus un microbuz pe strada Sfântul Andrei din localitatea Sânandrei dinspre Satchinez înspre municipiul Timișoara, iar la intersecție cu strada Primăverii a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani. În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv ambii șoferi și un bărbat în vârstă de 27 de ani, pasager în microbuz, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale„, anunţă IPJ Timiş.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.