Skip to main content

Călăul Danei Roba, trimis în judecată! Ce pedeapsă riscă Daniel Balaciu, după ce şi-a nenorocit soţia?

Ancheta în cazul Danei Roba, femeia care a fost lsată într-o baltă de sânge de soţul ei, care a lovit-o în neştire, cu un ciocan, în zona capului, a ajuns la final.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a lui Daniel Balaciu, acuzat de tentativă de omor.

CITEŞTE ŞI: Urmează un weekend cu străzi închise, în Timişoara ! Se lucrează la reţeaua de apă şi se sărbătoreşte Ziua Vârstnicilor

Pentru fapta sa, bărbatul riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare cu executare.

„În fapt, s-a reținut că în data de 05.06.2023, în intervalul orar 07:00 – 07:45, în timp ce se afla în locuința conjugală din Timișoara, pe fondul unui conflict verbal avut cu soția sa, conflict care a degenerat, inculpatul ar fi lovit-o pe aceasta cu pumnii, cu un obiect din lemn și cu un ciocan, în zona corpului, a membrelor și a capului, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat 45-50 de zile de îngrijiri medicale, punându-i astfel în primejdie viața”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

După agresiune, Dana Roba a ajuns mai mult moartă decât vie, la spital, cu fracturi la ambele mâini şi cu jumătate de craniu spart.

A suferit mai multe intervenţii chirurgicale, în urma cărora s-a recuperat însă nu complet.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.