Skip to main content

VIDEO Imaginile care i-au oripilat pe timişoreni: flori din plastic, în jurul Fântânii cu Peşti. Viceprimarul Ruben Laţcău spune că artizanul acestui kitsch este un om certat cu legea

Un filmuleţ în care se vede că în ghivecele din jurul Fântânii cu Peşti din centrul oraşului sunt plante artificiale, a stârnit revolta timişorenilor.

Cei mai mulţi dintre cei care au văzut filmuleţul i-au criticat pe reprezentanţii Primăriei, care însă susţin că nu au nimic de a face cu acest kitsch.

CITEŞTE ŞI: Cinematograful Timiş, aproape gata! Va fi cea mai importantă sală de proiecţii, spectacole şi conferinţe

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook “Like Timişoara” şi au fost distribuite de aproape 200 de persoane.

„Am aflat despre o filmare din weekend a faimoasei pagini de propagandă a domnului Robu, „Like Timișoara”. La Fântâna cu Pești, Horticultura realizează amenajări florale în ghivece cu plante naturale și, la început de iunie, va introduce plante perene. Sâmbătă și duminică însă, un cetățean, care din păcate suferă de anumite probleme medicale, a decis să scoată plantele din ghivece și să le înlocuiască cu plante de plastic. A fost prins de Poliția Locală și i s-a aplicat o amendă”, a explicat viceprimarul Ruben Laţcău, pentru Sursa de Vest.

Individul care a vrut să redecoreze Fântâna cu Peşti este cunoscut de oamenii legii, care au mai avut de-a face cu el.

“Un bărbat de 47 de ani a fost depistat de politistii locali in zona centrala a municipiului – Piața Victoriei la fântana cu pesti, unde ar fi încercat să pună în ghivece flori din plastic. Cel în cauza a fost preluat de polițiștii locali si a fost predat, de două ori, Centrului de Zi de Consiliere și Informare de pe strada Telegrafului, făcând parte din categoria oamenilor străzii. Totodată, în cursul zilei de sâmbătă acesta a fost sancționat cu avertisment pentru că a apelat la mila publică, iar duminică a fost sancționat cu 500 lei  pentru că a aruncat pe jos ambalaje si resturi, în zona Traian”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Gest șocant! Un bărbat s-a aruncat în gol de pe un pod, pe linia de cale ferată! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.