Skip to main content

Video: Imagini spectaculoase cu demolarea fostei fabrici Spumotim! Momentul în care una dintre clădiri este pusă la pâmânt, filmat din dronă

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Momentul în care un cartier cu blocuri, spații comerciale și parcuri va lua locul fabricii Spumotim, este tot mai aproape.

Demolarea unităților de producuție și a clădirilor de birouri, care a început în toamna anului trecut, este în toi, iar astăzi a fost pus la pâmânt fostul sediu aministrativ al fabricii.

Momentul a fost filmat din dronă, de un cititor Sursa de Vest, care ne-a transmis imaginile:

Fabrica Spumotim a fost înființată în 1971 și a fost prima din România care producea spumă poliuretanică.

În 1994 a fost privatizată prin metoda MEBO, 96% din actiuni fiind preluate de multe persoane fizice, iar 4% de SIF Banat-Crișana.

Pentru o lungă perioadă de timp, la Spumotim au fost produse perne auto pentru Renault – Dacia, iar după vânzarea diviziei auto, conducerea s-a axat pe colaborări în industria mobilei.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

Dacă visezi să îți vezi copilul într-un loc unde educația înseamnă mai mult decât studierea unor materii de bază, iar cei care îi ghidează pașii să fie adevărate modele, atunci hai să descoperi Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara.
Primul elevator destinat persoanelor cu dizabilități din Timișoara a fost donat Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Timiș.
Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională anunță începerea înscrierilor la o nouă serie a cursului online de formator – Cod COR  242401.
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la ediția anuală a Galei Investitorilor Italieni din România, organizată la Timișoara.
După aproape patru luni în care a putut fi admirată la Muzeul de Artă din Timișoara, expoziția „Luminile lui Caravaggio. Începutul modernității în pictura europeană, capodopere din colecția Roberto Longhi” a ajuns la final, iar cele 43 de lucrări au fost transportate înapoi, în Italia.