Skip to main content

Video: Imagini de groază cu terenul de sport pe care Fritz promitea că îl renovează! Cum arată obiectivul, după doi ani?

Consilierul local Roxana Iliescu prezintă o nouă dovadă a incompetenţei administraţiei Fritz, care promitea, în campania electorală, schimbări radicale în toate domeniile.

Iar infrastructura sportivă a fost una dintre temele preferate ale lui Dominic Fritz, care înainte de alegerile locale, chiar a verificat personal, starea terenurilor de sport.

A ajuns şi pe terenul din zona Mehala, unde se antrenează copiii din zonă şi se declara oripilat de condiţiile existente.

CITEŞTE ŞI: Spitalul Municipal din Timișoara modernizează 22 de ambulatorii cu bani europeni prin PNRR, dintre care șase sunt nou înființate!

Ba chiar s-a filmat în locaţia respectivă şi a acuzat administraţia de la acea vreme, că nu pune preţ pe nevoile tinerilor, promiţând că el va schimba lucrurile. VEZI AICI FILMAREA DIN CAMPANIA ELECTORALĂ

“Copii care se antrenează pe acest teren s-au dus la Primărie, iar Primăria nici nu ştia că are acest teren în proprietate. Au cerut acest teren în concesiune, fără să facă niciun profit, să se antreneze aici, dar Primăria nu le-a dat voie. Exact asta este imaginea eşecului sportului timişorean şi cred că avem nevoie de o schimbare radicală de strategie, pentru susţinerea acestor iniţiative voluntare de sport în Timişoara”, spunea Dominc Fritz, în filmuleţul postat pe facebook, pe data de 19 septembrie 2020.

De atunci, au trecut doi ani şi patru luni, iar situaţia este neschimbată.

Roxana Iliescu, consilier local, a vrut să vadă cu ochii ei, cum arată terenul respectiv, iar imaginile pe care le-a surprins, nu mai au nevoie de niciun comentariu-

Ați mințit în campanie! Ieri scriam despre infrastructura sportivă din Timișoara, promisiuni versus realitate. Astăzi vin cu imagini! Iată cum arată terenul de sport de pe strada Mircea Cel Bătrân, colț cu Ciocârliei, unde primarul Fritz promitea, înconjurat de copii frumos echipați jucând fotbal (regie ieftina) că-l va transforma într-unul civilizat…”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook, alături de filmuleţul de mai jos.

CITEŞTE ŞI: Pompierii, față în față cu agenții economici din Timiș! Au prezentat modificările legislative din domeniul securității la incendiu a construcțiilor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.