Skip to main content

Video: Gafă uriaşă a primarului din Arad! A “botezat” trupa Cargo cu numele unei firme de curierat

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, a fost huiduit de oamenii care veniseră să îi asculte pe cei de la Cargo, care au concertat aseară pe scena Festivalului Berii.

Publicul a fost deranjat de prezenţa edilului, care a fost percepută ca o politizare a evenimentului, iar revolta a crescut în momentul în care Bibarţ a greşit numele emblematicei trupe rock.

CITEŞTE ŞI: Accelerator liniar de ultimă generație pentru bolnavii de cancer! OncoHelp Timișoara a ajuns al treilea aparat

În loc de Cargo, i-a spus Cargus, numele unei firme de curierat. Şi nu o dată, ci de două ori în 10 secunde.

„Daţi-mi voie, ca în numele dumneavoastră şi al formaţiei Cargus să transmit <<La mulţi ani>> Filarmonicii Arad, care împlineşte 75 de ani de la înfiinţare. În aplauzele dumneavoastră, Cargus…”, a spus primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, care a fost întrerupt de huiduielile tot mai puternice ale publicului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.