Skip to main content

VIDEO: Fritz, huiduit la deschiderea Târgului de Crăciun! I s-a cerut demisia

Moment penibil, la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timişoara, unde prezenţa primarului pe scenă, nu a fost bine primită de unii dintre timişorenii adunaţi în Piaţa Victoriei.

Chiar înainte de aprinderea iluminatului festiv, pe scenă a urcat un grup de copii, care la îndemnul prezentatorului, Florin Mihoc, au recitat poezii.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: S-a dat startul Târgului de Crăciun de la Timișoara!

La un moment dat, acesta i-a propus unei fetiţe să îi recite o poezie primarului, pe care l-a invitat alături de el, pe scenă.

“M-am gândit să îl chem şi pe domnul primar să îi spui lui, poezia. Ai curajul ăsta? Haideţi, domnul primar, aici, că am găsit o fată frumoasă care va spune o poezie”, a spus Florin Mihoc.

Doar că ideea s-a dovedit a fi nefericită, pentru că unii dintre cei prezenţi în faţa scenei au început să îl huiduie pe Fritz şi să strige “Demisia”.

Nu este pentru prima dată când Fritz este huiduit, în cadrul unor evenimente festive.

Primarul a avut parte de un tratament similar şi de Ziua Timişoarei, atunci când a urcat pe scenă să le înmâneze un trofeu, membrilor trupei Phoenix.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.