Skip to main content

VIDEO: Fritz, huiduit la deschiderea Târgului de Crăciun! I s-a cerut demisia

Moment penibil, la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timişoara, unde prezenţa primarului pe scenă, nu a fost bine primită de unii dintre timişorenii adunaţi în Piaţa Victoriei.

Chiar înainte de aprinderea iluminatului festiv, pe scenă a urcat un grup de copii, care la îndemnul prezentatorului, Florin Mihoc, au recitat poezii.

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: S-a dat startul Târgului de Crăciun de la Timișoara!

La un moment dat, acesta i-a propus unei fetiţe să îi recite o poezie primarului, pe care l-a invitat alături de el, pe scenă.

“M-am gândit să îl chem şi pe domnul primar să îi spui lui, poezia. Ai curajul ăsta? Haideţi, domnul primar, aici, că am găsit o fată frumoasă care va spune o poezie”, a spus Florin Mihoc.

Doar că ideea s-a dovedit a fi nefericită, pentru că unii dintre cei prezenţi în faţa scenei au început să îl huiduie pe Fritz şi să strige “Demisia”.

Nu este pentru prima dată când Fritz este huiduit, în cadrul unor evenimente festive.

Primarul a avut parte de un tratament similar şi de Ziua Timişoarei, atunci când a urcat pe scenă să le înmâneze un trofeu, membrilor trupei Phoenix.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.