Skip to main content

Legea junglei, într-o comună din judeţul Timiş! Primarul şi-a bătut cu o coadă de topor, adversarii politici

Disputele politice au degenerate, în comuna Iecea Mare, unde primarul PSD a vut să le dea o lecţie, opozanţilor din PNL.

Mărul discordiei ar fi vestiarul de la terenul de fotbal, folosit atât de echipa Primăriei, cât şi de cea privată, înfiiţată de liberali.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Fritz, huiduit la deschiderea Târgului de Crăciun! I s-a cerut demisia

Primarul, Liviu Tomulea, le-ar fi cerut 6.000 de lei, celor din PNL, pentru folosirea vestiarului, iar de aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Sâmbătă seara, edilul s-a întâlnit cu consilierul local PNL, Iulian Sirca şi cu Mircea Pîrva, membru PNL, la barul din localitate şi a decis să tranşeze lucrurile.

“Asa a considerat de cuviință primarul localității, Tomulea Liviu Ștefan, ca trebuie sa-si facă dreptate. Văzând ca nu i-a atras nimeni atenția în urma zidirii ușilor de la vestiare și laudandu-se de nenumărate ori ca el are relații și ca nu poate sa-i facă nimeni nimic, a pus mana pe coada de la topor, împreună cu frații dumnealui, numiții Tomulea Viorel și Tomulea Mircea și au dat în cap la oameni, fiind în stare de ebrietate și în multe alte stări”, au scris victimele pe facebook, unde au postat şi fotografii cu rănile suferite.

Victimele au fost în această dimineaţă la IML, pentru a a-şi scoate certificate care să ateste loviturile primite.

Au de gând să depună plângere penală la Parchet, împotriva primarului bătăuş care este şi vicepreşedinte PSD Timiş

CITEŞTE ŞI: Galerie foto: S-a dat startul Târgului de Crăciun de la Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.