Skip to main content

Video: Flăcări violente, la un depozit de cereale! Un muncitor a fost surprins de incendiu

Un incendiu violent a cuprins, în această dimineaţă, instalaţia de venilare a unei firme care se ocupă cu comerţul cu cereale.

Flăcările au fost observate la unul dintre depozitele din localitatea Şofonea, judeţul Arad, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara premiază și anul acesta elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat!

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comandă și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă„, transmite ISU Arad.

La sosirea echipelor de intervenţie incendiul se manifesta la nivelul sistemului de exhaustare, cu degajări mari de fum.

Un angajat al firmei a fost găsit de salvatori cu mai multe arsuri la nivelul mâinilor.

Victima era conştientă şi cooperantă şi, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportată la spital.

CITEŞTE ŞI: Aquatim anunţă noi lucrări de spălare a reţelei de distribuţie a apei!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.