Skip to main content

Video: Flăcări violente, la un depozit de cereale! Un muncitor a fost surprins de incendiu

Un incendiu violent a cuprins, în această dimineaţă, instalaţia de venilare a unei firme care se ocupă cu comerţul cu cereale.

Flăcările au fost observate la unul dintre depozitele din localitatea Şofonea, judeţul Arad, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara premiază și anul acesta elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat!

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comandă și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă„, transmite ISU Arad.

La sosirea echipelor de intervenţie incendiul se manifesta la nivelul sistemului de exhaustare, cu degajări mari de fum.

Un angajat al firmei a fost găsit de salvatori cu mai multe arsuri la nivelul mâinilor.

Victima era conştientă şi cooperantă şi, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportată la spital.

CITEŞTE ŞI: Aquatim anunţă noi lucrări de spălare a reţelei de distribuţie a apei!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.