Skip to main content

Universitatea de Vest din Timișoara premiază și anul acesta elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat!

Universitatea de Vest din Timișoara recunoaște performanțele academice și premiază, ca în fiecare an, elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în anul 2023.

Așadar, astăzi, începând cu ora 11:30, în Sala Consiliului de Administrație din sediul central UVT, rectorul UVT, Marilen Pirtea, se va întâlni cu cei șase elevi care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în acest an, din județele Timiș, Caraș Severin și Hunedoara.

În județul Timiș patru elevi au obținut media 10. Cea de-a patra medie de 10 a apărut în urma rezolvării contestațiilor. Alți doi elevi din Hunedoara și Caraș-Severin au reușit să obține note maxime la toate probele examenului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.