Skip to main content

VIDEO: Explozie la subsolul unui bloc! Toţi locatarii au fost evacuaţi de către pompieri

S-a dat alarma în miez de noapte, când un locatar a sunat la 112, anunţând că la subsolul blocului a izbucnit un incendiu.

Incidentul a avut loc pe strada Costache Negruzzi din Oradea, iar flăcările au pornit de la o butelie de camping cu gaz, care a explodat.

CITEŞTE ŞI: Accident pe autostrada A1! Două persoane au ajuns la spital

La faţa locului au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri care, în paralel cu stingere flăcărilor, au evacuat toate apartamentele.

“Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și cu ambulanța SMURD a subunității. Pompierii militari au acționat pentru lichidarea focarelor, verificarea apartamentelor, din care au fost evacuate preventiv aproximativ 40 de persoane (o parte dintre acestea s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor), respectiv pentru ventilarea casei scării, în care pătrunsese fum”, transmtie ISU Bihor.

Locul în care a pornit incendiul era folosit drept adăpost, de un om al străzii.

Se pare că de fapt chiar acesta a provocat totul, pentru că ar fi fumat lângă butelia cu gaz.

După deflaraţie, flăcările au cuprins deşeurile textile din apropiere şi s-au extins cu repeziciune, acolo fiind depozitate tot felul de materiale inflamabile.

„Echipajele de pompieri au stins rapid incendiul, împiedicând propagarea acestuia la apartamente. În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil de fumat, a explodat o butelie de camping aflată în subsolul blocului și au ars deșeuri textile, deșeuri de carton și un televizor. Din fericire nu au existat persoane rănite”, mai anunţă ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Peste 21 de milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile românești anul trecut! Pe cel loc se clasează Aeroportul Timișoara?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.