Skip to main content

VIDEO: Explozie la subsolul unui bloc! Toţi locatarii au fost evacuaţi de către pompieri

S-a dat alarma în miez de noapte, când un locatar a sunat la 112, anunţând că la subsolul blocului a izbucnit un incendiu.

Incidentul a avut loc pe strada Costache Negruzzi din Oradea, iar flăcările au pornit de la o butelie de camping cu gaz, care a explodat.

CITEŞTE ŞI: Accident pe autostrada A1! Două persoane au ajuns la spital

La faţa locului au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri care, în paralel cu stingere flăcărilor, au evacuat toate apartamentele.

“Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și cu ambulanța SMURD a subunității. Pompierii militari au acționat pentru lichidarea focarelor, verificarea apartamentelor, din care au fost evacuate preventiv aproximativ 40 de persoane (o parte dintre acestea s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor), respectiv pentru ventilarea casei scării, în care pătrunsese fum”, transmtie ISU Bihor.

Locul în care a pornit incendiul era folosit drept adăpost, de un om al străzii.

Se pare că de fapt chiar acesta a provocat totul, pentru că ar fi fumat lângă butelia cu gaz.

După deflaraţie, flăcările au cuprins deşeurile textile din apropiere şi s-au extins cu repeziciune, acolo fiind depozitate tot felul de materiale inflamabile.

„Echipajele de pompieri au stins rapid incendiul, împiedicând propagarea acestuia la apartamente. În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil de fumat, a explodat o butelie de camping aflată în subsolul blocului și au ars deșeuri textile, deșeuri de carton și un televizor. Din fericire nu au existat persoane rănite”, mai anunţă ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Peste 21 de milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile românești anul trecut! Pe cel loc se clasează Aeroportul Timișoara?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.