Skip to main content

VIDEO: Dialog halucinant, între un membru al clanului Cârpaci şi viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău! „Pot să te cumpăr şi pe tine!”

Demolarea construcţiilor ilegale de pe strada Cezar din Timişoara i-a scos din minţi pe ţiganii de mătase care au proprietăţi în zonă.

Iniţial, ei şi-au vărsat nervii pe primarul Dominic Fritz, căruia i-au cerut explicaţii pentru demersul pe care ei îl consideră abuziv, apoi şi-au îndreptat atenţia către viceprimarul Ruben Laţcău.

CITEŞTE ŞI: Şi cu dreapta, şi cu stânga! Maghiarii din Timiş îl sprijină pe Dominic Fritz, la Primărie, şi pe Alfred Simonis, la CJT

Unul dintre membrii clanului Cârpaci, supărat cu buldozerele au pus la pământ poarta şi un gard care blocau accesul dintre bulevardul Loga spre Parcul Copiilor, a încercat să îl intimideze pe edil cu banii pe care îi are şi i-a spus că îl poate cumpăra şi pe el.

„-Noi nu am furat. Noi am cumpărat pe banii noștri. Pot să te cumpăr și pe tine.”

„-Pe mine nu mă puteți cumpăra. Pe cine cumpărați?”

„-Pe tine!”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.