Skip to main content

VIDEO: Dezastrul descoperit de poliţiştii de la Protecţia Animalelor, la un adăpost improvizat! Aproape 100 de câini, ţinuţi în condiţii improprii

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor au descins în mijlocul pădurii, într-o zonă unde aveau informaţii că ar fi un adăpost improvizat pentru câini fără stăpân.

Au găsit aproape o sută de patrupede înfometate, ţinute în condiţii precare şi niciun medic ceterinar care să se îngrijească de ele.

CITEŞTE ŞI: Alertă într-o destinaţie turistică preferată de români! Autorităţile italiene au declarat stare de urgenţă, în mai multe zone

Adăpostul improvizat în zona Câmpu lui Neag, din oraşul hunedorean Uricani, era deţinut de un bărbat de 53 de ani, care s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei.

Câinii au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi în adăposturi autorizate.

„Poliţiştii au identificat un bărbat, care ținea în condiţii improprii, aproximativ 90 de câini. O parte dintre aceştia se aflau într-o stare precară de sănătate, nu aveau îngrijire medicală, hrană, sau alte condiţii de trai, motiv pentru care, fiindu-le pusă viaţa în pericol, poliţiştii au luat măsura plasării în adăpost, faţă de aproximativ 70 de câini şi, totodată, au aplicat şi o sancţiune contravențională, bărbatului respectiv”, spune Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.