Skip to main content

Video: Primele imagini cu criminalul celor doi bunici din Timişoara, după ce a fost încătuşat

În urmă cu puţin timp, Alexandru Andrei Minda, bărbatul de 38 de ani, care a ucis doi bătrâni, soţ şi soţie, din Timişoara, a fost dus în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă, pe 30 de zile.

El a recunoscut, în faţa anchetatorilor, cele două fapte şi a spus că era drogat.

Dubla crimă s-a petrecut în seara zilei de 27 iunie, când individul a intrat în casă, peste victimele sale, le-a bătut cu sălbăticie şi le-a înjughiat de mai multe ori cu un cuţit.

Cei doi soţi, în vârstă de 75, respectiv 78 de ani, nu au avut nicio şansă în faţa atacatorului pe care, de altfel, îl cunoşteau.

Femeia, care era administratorul clădirii în care ucigaşul a locuit în chirie, până în urmă cu trei luni, i-a deschis uşa şi l-a primit în casă, fără să bănuiască intenţiile acestuia.

Andrei Minda îşi premeditase fapta, pentru că ştia când este ziua de plată a întreţinerii, aşa că a acţionat exact în momentul în care femeia avea încasările în locuinţă.

După ce i-a ucis pe cei doi bătrâni, a furat o borsetă cu 12.000 de lei, după care a fugit, dar a fost surprins de un nepot al victimelor, care a încercat să îl oprească, dar nu a reuşit.

Timp de 48 de ore, individul a reuşit să stea ascuns de oamenii legii, fiind prins aseară, când de altfel şi-a şi recunoscute cele două crime.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.