Video: Controverse uriaşe, pe tema Fântânii cu Peşti din Timişoara! Se cere refacerea obiectivului, în timp ce unii se bălăcesc în ea

Finalizarea lucrărilor de la fântâna cu peşti din Timişoara aduce un val de critici administraţiei Fritz, care a modificat proiectul iniţial.

Cea mai mare nemulţumire este legată de culoarea aleasă, care nu are nicio legătură cu imaginea cunoscută a fântânii.

“Aspectul de vas de ceramică vândut în târg de comună, sau somon-fume cum a mai fost numit, al reabilitării este meritul exclusiv al celor ce au “deblocat” proiectul în aceşti doi ani. În ciuda informaţiilor date “pe surse”, cu domnule aşa era proiectul celor dinainte, în ciuda lamentărilor de prost gust după doi ani de “şantier”, în ciuda orelor suplimentare ale trolilor cu comentarii de acelaşi tip, realitatea, bazată pe documente, e expusă mai jos”, a scris fostul viceprimar al Timişoarei, Dan Diaconu, pe facebook.

El a ataşat şi documentele care atestă că soluţiile iniţiale au fost altele.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent! Anexa unei case a fost făcută scrum, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Nici fostul primar, Nicolae Robu, nu a putut să treacă cu vederea acest subiect şi cere refacerea lucrărilor, mai ales că sunt şi alte probleme, în afară de culoarea aleasă neinspirat.

„Culoarea este groaznică, total inadecvată, aşa cum corect arată şi pozele. Inelele 1, 2 şi 3 par a reprezenta simple betoane vopsite neglijent, cu o vopsea ordinară, nicidecum componente ale unei creaţii artistice, ale unui monument! Cer refacerea finisajelor, inclusiv a coloristicii, astfel încât fântâna să arate fix ca înaintea reabilitării, aşa cum cerea, fără echivoc, caietul de sarcini aprobat de Administraţie Robu!”, a scris fostul primar, pe facebook.

Între timp, fântâna este folosită pe post de piscină.

Un timişorean care nu s-a lăsat intimidat de temperaturile scăzute, s-a dezbrăcat şi a intrat în apă, pentru a se bălăci.

„Polițiștii locali care patrulau in zona centrala au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, ca un bărbat face baie în fântâna cu pesti din Piața Victoriei. Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulantei sosit la fata locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, transmite Poliţia Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.