Skip to main content

Video: Controverse uriaşe, pe tema Fântânii cu Peşti din Timişoara! Se cere refacerea obiectivului, în timp ce unii se bălăcesc în ea

Finalizarea lucrărilor de la fântâna cu peşti din Timişoara aduce un val de critici administraţiei Fritz, care a modificat proiectul iniţial.

Cea mai mare nemulţumire este legată de culoarea aleasă, care nu are nicio legătură cu imaginea cunoscută a fântânii.

“Aspectul de vas de ceramică vândut în târg de comună, sau somon-fume cum a mai fost numit, al reabilitării este meritul exclusiv al celor ce au “deblocat” proiectul în aceşti doi ani. În ciuda informaţiilor date “pe surse”, cu domnule aşa era proiectul celor dinainte, în ciuda lamentărilor de prost gust după doi ani de “şantier”, în ciuda orelor suplimentare ale trolilor cu comentarii de acelaşi tip, realitatea, bazată pe documente, e expusă mai jos”, a scris fostul viceprimar al Timişoarei, Dan Diaconu, pe facebook.

El a ataşat şi documentele care atestă că soluţiile iniţiale au fost altele.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent! Anexa unei case a fost făcută scrum, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Nici fostul primar, Nicolae Robu, nu a putut să treacă cu vederea acest subiect şi cere refacerea lucrărilor, mai ales că sunt şi alte probleme, în afară de culoarea aleasă neinspirat.

„Culoarea este groaznică, total inadecvată, aşa cum corect arată şi pozele. Inelele 1, 2 şi 3 par a reprezenta simple betoane vopsite neglijent, cu o vopsea ordinară, nicidecum componente ale unei creaţii artistice, ale unui monument! Cer refacerea finisajelor, inclusiv a coloristicii, astfel încât fântâna să arate fix ca înaintea reabilitării, aşa cum cerea, fără echivoc, caietul de sarcini aprobat de Administraţie Robu!”, a scris fostul primar, pe facebook.

Între timp, fântâna este folosită pe post de piscină.

Un timişorean care nu s-a lăsat intimidat de temperaturile scăzute, s-a dezbrăcat şi a intrat în apă, pentru a se bălăci.

„Polițiștii locali care patrulau in zona centrala au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, ca un bărbat face baie în fântâna cu pesti din Piața Victoriei. Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulantei sosit la fata locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, transmite Poliţia Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.