Skip to main content

Video: Controverse uriaşe, pe tema Fântânii cu Peşti din Timişoara! Se cere refacerea obiectivului, în timp ce unii se bălăcesc în ea

Finalizarea lucrărilor de la fântâna cu peşti din Timişoara aduce un val de critici administraţiei Fritz, care a modificat proiectul iniţial.

Cea mai mare nemulţumire este legată de culoarea aleasă, care nu are nicio legătură cu imaginea cunoscută a fântânii.

“Aspectul de vas de ceramică vândut în târg de comună, sau somon-fume cum a mai fost numit, al reabilitării este meritul exclusiv al celor ce au “deblocat” proiectul în aceşti doi ani. În ciuda informaţiilor date “pe surse”, cu domnule aşa era proiectul celor dinainte, în ciuda lamentărilor de prost gust după doi ani de “şantier”, în ciuda orelor suplimentare ale trolilor cu comentarii de acelaşi tip, realitatea, bazată pe documente, e expusă mai jos”, a scris fostul viceprimar al Timişoarei, Dan Diaconu, pe facebook.

El a ataşat şi documentele care atestă că soluţiile iniţiale au fost altele.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent! Anexa unei case a fost făcută scrum, iar o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Nici fostul primar, Nicolae Robu, nu a putut să treacă cu vederea acest subiect şi cere refacerea lucrărilor, mai ales că sunt şi alte probleme, în afară de culoarea aleasă neinspirat.

„Culoarea este groaznică, total inadecvată, aşa cum corect arată şi pozele. Inelele 1, 2 şi 3 par a reprezenta simple betoane vopsite neglijent, cu o vopsea ordinară, nicidecum componente ale unei creaţii artistice, ale unui monument! Cer refacerea finisajelor, inclusiv a coloristicii, astfel încât fântâna să arate fix ca înaintea reabilitării, aşa cum cerea, fără echivoc, caietul de sarcini aprobat de Administraţie Robu!”, a scris fostul primar, pe facebook.

Între timp, fântâna este folosită pe post de piscină.

Un timişorean care nu s-a lăsat intimidat de temperaturile scăzute, s-a dezbrăcat şi a intrat în apă, pentru a se bălăci.

„Polițiștii locali care patrulau in zona centrala au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, ca un bărbat face baie în fântâna cu pesti din Piața Victoriei. Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulantei sosit la fata locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, transmite Poliţia Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.