Skip to main content

Video: Bătrân bătut cu bestialitate, pentru că mergea prea încet cu maşina! Agresiunea a fost filmată de camerele de supraveghere

Scene incredibile s-au petrecut în această dimineaţă, când un şofer de 76 de ani a încasat o bătaie cruntă, de la un alt participant la trafic.

S-a întâmplat în municipiul Hunedoara, iar motivul este unul halucinant: viteza prea mică cu care circula bătrânul.

Acesta a fost claxonat în repetate de rânduri, de şoferul din spatele lui, care apoi l-a urmărit în trafic, până a oprit maşina.

CITEŞTE ŞI: FOTO Impact violent între două tiruri, pe un drum ce leagă Timişul de Arad! Au intervenit echipaje de salvare din ambele judeţe

În acel moment, agresorul s-a dat jos din autoturismul său, a deschis portiera celeilalte maşini şi a început să îl lovescă pe bărbatul de la volan, în mod repetat.

Apoi, şi-a vărsat nervii şi pe maşina bătrânului, pe care a lovit-o cu piciorul şi i-a smuls maneta ştergătoarelor.

Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar nora bătrânului agresat a postat imaginile pe internet.

„Socrul meu, în vârstă de 77 de ani, a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te „răcori” puțin, mi se pare incalificabil”, a scris Laura Borca, pe facebook.

În paralel, poliţiştii au demarat o anchetă şi l-au identificat imediat pe agresor.

„Un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică. Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor„, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Presiune scăzută la apă, în două localități din județ! Aquatim face lucrări de întreținere a rețelelor de distribuție

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.