Skip to main content

Anchetă de proporţii, după ce un elev din vestul ţării a fost prins cu droguri, în Macedonia, în cadrul unui proiect Erasmus

Un grup de 12 elevi selectaţi să participe la un program Erasmus în Macedonia de Nord, a fost întors din drum, după ce unul dintre ei a fost prins cu substanţe interzise.

Este vorba despre un băiat de 17 ani, care învaţă la Liceul Dragomir Hurmuzescu din Deva şi care urma să stea, împreună cu colegii săi, 5 zile la Skopjie.

Însă, excursia le-a fost scurtată, după ce profesoarele care însoţeau grupul, au descoperit substanţele interzise.

CITEŞTE ŞI: Video: Bătrân bătut cu bestialitate, pentru că mergea prea încet cu maşina! Agresiunea a fost filmată de camerele de supraveghere

A fost luată imediat decizia ca toţi elevii să se întoracă acasă, înainte de finalizarea proiectului, autorităţile din Macedonia l-au audiat pe băiatul asupra căruia au fost găsite droguri.

Între timp, toţi cei 12 elevi au ajuns înapoi, la Deva, unde a fost deschisă o anchetă amplă, care va clarifica toate aspectele acestui incident.

„A fost numită o comisie care va analiza acest incident nefericit. Va trebui să punem un accent mai mare pe activitatea de prevenţie în domeniul prevenirii consumului de droguri. Vom colabora cu Centrul Judeţean Antidrog pentru recomandările necesare, iar elevul va trebui ajutat să depăşească acest moment”, a declarat inspectorul şcolar general Maria Ştefănie, pentru Agerpres.

Selecţia elevilor care s-au deplasat în Macedonia, în cadrul proiectului Erasmus a fost făcută prin Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Presiune scăzută la apă, în două localități din județ! Aquatim face lucrări de întreținere a rețelelor de distribuție

FOTO: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.