Skip to main content

VIDEO Bătaie cu pumni şi picioare, între mai multe fete! Una dintre ele a fost agresată chiar în sala de cursuri ! A intervenit Poliţia

Scene de o violenţă extremă, în care au fost implicate patru tinere, petrecute atât în incinta şcolii la care învaţă trei dintre protagonsite, cât şi pe stradă.

Totul a început cu o ceartă banală între două eleve de 16, respectiv 17 ani, pe de-o parte, şi alta de 17 ani, de cealaltă parte.

Supărate că una dintre ele ar fi întârziat microbuzul școlar cu care toate merg la un liceu din Haţeg, judeţul Hunedoara, elevele au început să se certe.

CITEŞTE ŞI: Magazinele Mega Image din Timiș, amendate de OPC cu aproape 200.000 de lei! Două au fost închise temporar, pentru o perioadă de 6 luni

De aici până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas, iar fata agresată şi-a chemat în ajutor sora de 23 de ani.

Aceasta a dat buzna în sala de clasă în care era eleva de 17 ani care îi lovise sora, şi a început să o bată.

Apoi, a căuta-o şi pe cealaltă agresoare, a găsit-o pe stradă şi i-a aplicat acelaşi tratament.

Speriat de amploarea scandalului, un professor a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor.

“Echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu echipajul de jandarmi care are în responsabilitate unitatea de învățământ și a stabilit, în urma verificărilor, că în dimineața zilei 01 februarie 2024, în jurul orei 07:30, pe strada Aurel Vlaicu, din orașul Hațeg, a avut un conflict spontan care a degenerat în acte de violență: două eleve, în vârstă de 16 și, respectiv de 17 ani, au lovit-o cu pumnii și picioarele pe o colegă de școală, în vârstă de 17 ani.

Ulterior, în jurul orei 07:40, minora agresată și-a contactat sora sa, o tânără în vârstă de 23 ani, solicitându-i ajutorul, iar aceasta a intrat în incinta unei săli de clasă, unde a lovit-o pe minora de 17 ani, cea care i-ar fi agresat sora. Totodată, în jurul orei 07:50, tânăra de 23 de ani și sora sa de 17 ani, în timp ce se aflau pe strada Piața Unirii, din orașul Hațeg, în zona adiacentă unității școlare, au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele asupra minorei de 16 ani (care ar fi participat la agresiunea inițială) și a unei prietene a acesteia (în vârstă tot de 16 ani)”, transmite IPJ Hunedoara.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, iar poliţiştii încearcă acum să stabilească gradul de implicare al fiecăreia dintre cele patru protagoniste.

CITEŞTE ŞI: Bărbat scos din flăcări de pompieri, după un incendiu violent, care i-a mistuit casa!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.