Skip to main content

VIDEO Atmosferă ca în Laponia, lângă Timișoara! Moș Crăciun, ajutat de elfi, a împărțit cadouri copiilor!

Moș Crăciun și-a început periplul, pentru a putea ajunge la toții copiii! Printre cei norocoși sunt și micuții dintr-o localitate de lângă Timișoara, care au avut deja ocazia să-l întâlnească.

Moșul a poposit pentru câteva ore în comuna Dumbrăvița, însă pentru că zăpada a lipsit, Moș Crăciun a lăsat sania și renii la Polul Nord și a improvizat, pentru a nu-i dezamăgi pe copii. Astfel și-a făcut apariția într-o trăsură, iar Rudolf a fost înlocuit de doi cai.

Copiii l-au întâmpinat cu colinde pe Moș Crăciun și toți într-un glas, s-au lăudat că au fost cuminți, astfel au fost răsplătiți cu dulciuri.

Moș Crăciun și-a făcut și poze cu copiii, le fel ca și elfii care l-au însoțit din Laponia și până aici.

Vestea bună este însă, că Moșul va rămâne în Dumbrăvița până în data de 24 decembrie, pentru a se putea întâlni cu toți copiii din localitate.

“Moș Crăciun există”, este un proiect de suflet, menit să aducă un strop de bucurie pentru fiecare copil din comuna noastră. A fost un real succes dar, să nu uităm că distracția pentru cei mici abia acum începe! Copiii se vor bucura în fiecare zi prezența Moșului la Căsuța din Parcul Central. Pentru că mulți părinți m-au întrebat de preț, țin să precizez că totul este gratuit, pentru că așa cum am spus, este un eveniment de suflet. Moș Crăciun ne-a promis că va sta în Dumbrăvița până în 24 decembrie, când se va întoarce înapoi în Laponia”, spune Alina Sperlea, consilier local în localitatea Dumbrăvița.

Așadar, Moș Crăciun îi așteaptă pe toți copiii din Dumbrăvița, în fiecare zi de luni-vineri între orele 16.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica între orele 12.00 – 20.00, aici la Căsuța din Parcul Central.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.