Skip to main content

VIDEO: Adolescent în stare gravă, după un accident bizar, petrecut la o cursă de mașini! Un cort s-a prăbușit din cauza unui tir cu motor supersonic

Aeroportul din Arad este, în acest weekend, gazda celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Drag Racing, care a adus la start peste 150 de piloți din România și străinătate.

Punctul culminant al evenimentului de astăzi ar fi trebuit să fie spectacolul oferit de un tir cu motor supersonic, după cum anunțat organizatorii.

„Atracția principală a etapei la care vor participa și piloți din Bulgaria, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Polonia și Republica Moldova,va fi tirul cu motor supersonic, de 60.000 cai putere. Acest vehicul impresionant generează o forță extraordinară și va oferi cu siguranță un spectacol unic pentru public”, se arată pe site-ul Federației Române de Automobilism Sportiv, în comunicatul postat în urmă cu două zile.

Din păcate însă, în momentul în care șoferul a turat la maximum motorul, puterea uriașă a acestuia a făcut ca un cort din apropiere să se prăbușească la pământ, iar un tânăr de 17 ani a fost grav rănit.

Din primele informații, băiatul are coloana vertebrală fracturată și a fost transportat de urgență la spital.

UPDATE:

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cine este responsabil de accident.

„Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, în urma primelor verificări, au stabilit că, o copertină ancorată de remorca unui cap tractor, ar fi fost dislocată din cauza unei rafale de vânt, și ar fi căzut. În urma acestui incident, a fost rănit un minor de 17 ani, din jud. Bacău, care a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate și acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.