Skip to main content

Patru persoane implicate într-un accident rutier! Trafic blocat, din cauza impactului violent

În urmă cu puțin timp, echipele de intervenție au fost solicitate la locul unui impact violent, în care au fost implicate două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe raza localității Căstău din județul Hunedoara, iar la fața locului au ajuns de urgență medici, pompieri, dar și un echipaj de descarcerare.

Din fericire, în urma impactului nu au fost înregistrate persoane decedate, iar dintre cei patru oameni care erau în cele două mașini, unul singur a fost rănit.

Este vorba despre o femeie de 57 de ani, care a fost evaluată la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spitalul din Orăștie, pentru investigații suplimentare.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs accidentul, însă polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact, cum s-a întâmplat totul.

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat, astfel că șoferii au fost direcționați pe rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.