Skip to main content

VIDEO Accident violent între două tramvaie, la Timișoara! Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp, după ce două tramvaie s-au ciocnit violent, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara.

La faţa locului, au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici.

Din primele informații se pare că vatmaniţa unui tramvai care circula dinspre AEM spre Spitalul Judeţean a încercat să pună frână, însă nu a reuşit.

Garnitura a intrat în plin, în tramvaiul din faţă, care era oprit în stație.

În urma impactului, au rezultat două victime. Este vorba despre vatmanița care nu a reușit să oprească la timp tramvaiul, dar și o fată în vârstă de 17 ani, pasageră.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-a dispus trimiterea la locul intervenției a unei autospeciale de primă intervenție si comandă și o autospecială de descarcerare. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic”, transmite ISU Timiş.

Din cauza accidentului, circulația tramvaielor a fost suspendată pe linia 9.

Ca urmare a unui accident petrecut la intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu bulevardul Sudului, circulația tramvaielor de pe liniile 8 și 9 este temporar suspendată spre/dinspre zona AEM”, transmite STPT.

Poliţiştii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact, cum s-a petrecut accidentul.

Vatmanii celor două tramvaie au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]