Skip to main content

Video: Accident violent, filmat într-o intersecţie din Timişoara! Trei maşini avariate, după ce o tânără şoferiţă nu a acordat prioritate

Trei maşini au fost implicate, în urmă cu puţin timp, într-un accident violent, provocat de o tânără de 22 de ani.

Aceasta era la volanul unui autoturism care se deplasa pe strada Gheorghe Lazăr, dintre bulevardul Cetăţii, iar la intersecţia cu bulevardul Circumvalaţiunii a virat stânga, fără a se asigura.

A lovit în plin o maşină condusă de un bărbat de 51 de ani, care circula regulamentar pe banda a doua, din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în maşina de pe banda 1, la volanul căreia era un bărbat de 36 de ani.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă toate cele trei maşini au fost serios avariate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.