Skip to main content

Vezi aici taxele și impozitele pe 2017, la Timișoara  

 În 2017, Primăria Timișoara va scădea taxele și impozitele! Edilul Nicolae Robu a propus acest lucru, iar Consiliul Local a aprobat proiectul.

Vestea bună e că, începând din acest an, o parte din taxe vor dispărea.

Conform celor stabilite de funcționarii din Primăria Timișoara impozitul pe clădiri rezidențiale deținute de persoane fizice a scăzut de la 0,1% din valoarea impozabilă a clădirii, la 0,08%. Mai puțin vor plăti și cei ce dețin clădiri nerezidențiale, căci valoarea taxelor a scăzut de la 0,6%, la 0,02%. Și în ceea ce privește persoanele juridice, veștile sunt bune. Pentru clădiri rezidențiale impozitul a scăzut, la fel ca în cazul persoanelor fizice, de la 0,1%, la 0,08%.

Timișorenii vor plăti mai puțin și pentru obținerea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor pentru racordurile de branșament la utilități, pentru autorizație de construcție sau pentru taxele de nomenclatură stradală.

LISTA COMPLETĂ A REDUCERILOR POATE FI VĂZUTĂ AICI!

În plus, de anul acesta, dispar și unele taxe și impozite. Este cazul impozitului pe spectacol care până acum se impozita cu 3% pentru unele activități artistice și cu 5% pentru altele. Și taxa de intrare la zoo va dispărea pentru unele persoane. Vorbim despre persoanele cu dizabilități și despre copii cu vârstă de sub 14 ani.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.