Vezi aici taxele și impozitele pe 2017, la Timișoara  

| Alice TRIFU | | 1 Comentariu

 În 2017, Primăria Timișoara va scădea taxele și impozitele! Edilul Nicolae Robu a propus acest lucru, iar Consiliul Local a aprobat proiectul.

Vestea bună e că, începând din acest an, o parte din taxe vor dispărea.

Conform celor stabilite de funcționarii din Primăria Timișoara impozitul pe clădiri rezidențiale deținute de persoane fizice a scăzut de la 0,1% din valoarea impozabilă a clădirii, la 0,08%. Mai puțin vor plăti și cei ce dețin clădiri nerezidențiale, căci valoarea taxelor a scăzut de la 0,6%, la 0,02%. Și în ceea ce privește persoanele juridice, veștile sunt bune. Pentru clădiri rezidențiale impozitul a scăzut, la fel ca în cazul persoanelor fizice, de la 0,1%, la 0,08%.

Timișorenii vor plăti mai puțin și pentru obținerea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor pentru racordurile de branșament la utilități, pentru autorizație de construcție sau pentru taxele de nomenclatură stradală.

LISTA COMPLETĂ A REDUCERILOR POATE FI VĂZUTĂ AICI!

În plus, de anul acesta, dispar și unele taxe și impozite. Este cazul impozitului pe spectacol care până acum se impozita cu 3% pentru unele activități artistice și cu 5% pentru altele. Și taxa de intrare la zoo va dispărea pentru unele persoane. Vorbim despre persoanele cu dizabilități și despre copii cu vârstă de sub 14 ani.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.