Skip to main content

Vezi aici tarifele TimPark pe 2017

Tarifele de parcare în sistemul Timpark rămân aproximativ aceleași și în anul 2016. Consilierii locali au votat în ședința de marți un proiect de hotărâre ce stabilește prețurile de parcare pentru toate zonele cuprinse în sistem.

La fel ca în 2016 și în 2017, un șofer care parchează în zona verde timp de o oră trebuie să scoată din buzunar 3 lei. Pentru zona roșie tariful va fi de 1,5 lei pe oră, pentru zona galbenă de 1 leu, iar staționarea timp de o oră în zona albastră se va taxa cu 0,50 de lei. Un abonament pentru o zi valorează 3 euro plus TVA, iar șoferul va putea staționa în zona roșie, zona galbenă sau zona albastră.

În ceea ce privește prețul abonamentelor, valoarea acestora variază în funcție de zonă și de numărul de zile pentru care este încheiat. Astfel, prețul unui abonament lunar, valabil în zona albastră, va fi de 21,42 de lei, pentru unul în zona galbenă este de 27,93 de lei, iar pentru zona roșie de 34,23 de lei. Prețul pentru un abonament general, valabil o lună, în oricare dintre zonele roșie, galbenă sau albastră, este de 42,84 de lei, iar pentru un an ajunge la 445 de lei.

Scapă de plata parcării în regim TimPark persoanele cu handicap, personalului armatei participant la acţiuni militare, dar și proprietarii de vehicule electrice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.