Skip to main content

Veşti bune pentru elevii şi profesorii de la Liceul Calderon! Încep reparaţiile la acoperiş

Primăria Timișoara a finalizat achiziția publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Proiect Tehnic, Documentația de avizare a autorizației de construire și execuția lucrărilor de reabilitare a acoperișului la Liceul Teoretic J.L.Calderon (corpul de clădire în care a funcționat fosta Școală Generală nr.28), de pe str. C. Sălceanu nr. 11) “.

Astăzi, a fost semnat contractul cu Asocierea NEDEX GRUP (lider) și GOLOTIM GLOBAL SRL(asociat).

CITEŞTE ŞI: Descinderi la Poliţia Locală! Un agent a fost reţinut pentru că falsifica amenzi

În baza contractului de achiziție publică, se vor presta servicii de proiectare și se vor executa lucrări pentru reabilitarea acoperișului la Liceul Teoretic J. L. Calderon, respectiv reabilitarea șarpantei și învelitorii clădirii.

“De asemenea, se va asigura asistența tehnică de specialitate din partea proiectantului pe parcursul derulării execuției lucrărilor de construcții-montaj necesare realizării, finalizării și recepționării”, transmite Primăria Timişoara.

Valoarea contractului este de 509.057,23 lei fără TVA, din care 41.311,85 este valoarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică și 467.745,38 lei, parte efectivă de lucrări de reparaţii.

Durata contractului este de 133 de zile, din care 63 de zile pentru proiectare și 70 de zile pentru execuție și asistență tehnică.

CITEŞTE ŞI: O nouă șansă la educație! Peste 130 de deținuți din Penitenciarul Timișoara încep școala!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.