Skip to main content

Veste fabuloasă, pentru biciclişti! Pot merge, pe două roţi, până în Serbia! Se deschide un punct de trecere a frontierei, special pentru ei

Anunţ de ultimă oră, privind deschiderea a unui punct de trecere a frontierei spre Serbia, în zona localităţii Uivar din judeţul Timiş, special pentru biciclişti.

Punctul de trecere va fi deschis câte un weekend pe lună, iar iubitorii mersului de pe două roţi au la dispoziţie 70 de kilometri de pistă, între Timişoara şi Zrenjanin.

CITEŞTE ŞI: Situaţie revoltătoare, lângă Timişoara! Mii de oameni au rămas fără apă, pentru că primarul nu a plătit factura de curent

Bicicliştii trebuie să prezinte un document de identitate şi să fie atenţi la program, pentru că acest punct de trecere a frontierei este deschis doar între orele 8:00 şi 20:00.

“Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara va deschide o dată pe lună, începând cu weekendul acesta și până în luna octombrie, un punct de trecere al frontierei cu Serbia pentru pista de biciclete în zona comunei Uivar. Ne vedem pe pistă!”, a anunţat Mihai Ritivoiu, prefectul judeţului Timiş.

Punctul de trecere a frontierei de la Uivar va fi deschis în următoarele zile:
25 – 26 martie

29 – 30 aprilie

27 – 28 mai

03 – 04 iunie

24 – 25 iunie

29 – 30 iulie

26 – 27 august

23 – 24 septembrie

28 – 29 octombrie.

Pe teritoriul României, pista are o lungime de 37 de kilometri și pornește de la marginea Timișoarei şi continua pe malul râului Bega, până la frontiera cu Serbia.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.