Skip to main content

Veste extraordinară pentru părinţi! Cea mai colorată grădiniţă, în care copiii se simt cu adevărat iubiţi, a fost acreditată de Ministerul Educaţiei

Lucrurile bune se ţin lanţ la Grădiniţa Inima Culorilor din Dumbrăviţa, unde au început deja înscrierile pentru anul școlar 2024-2025.

Surpriza este că vor fi acceptaţi şi micuţii care nu vor avea trei ani împliniţi şi care vor putea păşi în lumea magică a jocurilor şi culorilor, alături de cei mai empatici şi experimentaţi educatori.

Însă, vestea cea mai bună este că instituţia tocmai a fost acreditată de Ministerul Educaţiei, ceea ce reprezintă o garanţie a educației de înaltă calitate şi a mediului sigur și iubitor pentru copii.

CITEŞTE ŞI: Coşmarul trăit de vânzătoarea unei patiserii! A vrut să ajute un client, dar a fost lovită şi jefuită

Într-o altă notă de bucurie, echipa Grădiniței Inima Culorilor dedică luna martie sărbătoririi mamelor într-un mod special, plin de emoție și recunoștință pentru rolul esențial pe care îl au în viața copiilor.

Prin colaborarea strânsă cu părinții, echipa grădiniței își propune să le insufle copiilor valorile fundamentale: dragostea, respectul, educația, încrederea și munca.

Tocmai de aceea, luna trecută, educatorii şi copiii de la cea mai colorată grădiniţă s-au transformat în maeștri ai iubirii, învățând și punând în practică cele cinci limbaje ale iubirii după Gary Chapman!

De la mic la mare, oamenii au nevoie să se simtă iubiți, nu doar să știe că sunt iubiți, iar acesta este un lucru care se deprinde încă din copilărie! 

CITEŞTE ŞI: Licitaţia cu dedicaţie pentru modernizarea iluminatului public din Timișoara, trebuie reluată! CNSC cere refacerea caietului de sarcini

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.