Skip to main content

Veste bună pentru liceeni! Mâine se lansează programul UVT care îi ajută să devină studenţi

Universitatea de Vest din Timișoara lansează platforma de pregătire pentru examenul de bacalaureat.

Astfel, de mâine până pe 29 iunie (cu excepţia zilelor de 27 aprilie, 4 mai, 1 iunie şi 22 iunie) vor fi organizate, săptămânal, sesiuni de pregătire online la disciplinele pentru care elevii urmează să susțină probe scrise.

În cadrul proiectului, elevii din întreaga țară pot găsi, pe lângă informații despre programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat organizat de UVT la toate disciplinele, și celelalte oportunități din cadrul programului UVT pentru elevi, cât și materiale didactice suport realizate de cadre didactice din cadrul universității, care cuprind conținuturile teoretice pentru fiecare disciplină de la examenul de bacalaureat, instrumente de testare și lecții video (deocamdată doar pentru disciplina Limba și literatura română).

Înscrierea pentru participarea la programul de pregătire se realizează prin completarea ACESTUI FORMULAR, iar detaliile complete sunt disponibile AICI.

Orarul modulelor, pentru fiecare zi de sâmbătă, este următorul:

-9:00 – 10:30 – Limba și literatura română;

-10:45 – 12:15 – Matematică (nivel M1 și M2) și Istorie;

-12:30 – 14:00 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

Programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat organizat de Universitatea de Vest din Timișoara face parte din amplul program de sprijin intitulat „UVT pentru elevi„, care cuprinde, totodată, concursuri dedicate elevilor, webinare de dezvoltare personalăși consiliere individuală în carieră și școala de vară West Summer University (WSU).

Seria de webinare de dezvoltare personală dedicate elevilor, susținute de echipa Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) din UVT va începe săptămâna viitoare cu webinarul Secretul unei vieți împlinite, în data de 13 martie, urmând ca timp de 8 săptămâni, în fiecare miercuri, de la ora 15:00, să fie abordată o nouă tematică.

Înscrierea pentru participarea la webinarele de dezvoltare personală se realizează prin completarea ACESTUI FORMULAR, iar detaliile complete sunt disponibile AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.