Skip to main content

Amenda uriaşă primită de un timişorean, care a cerut ajutorul unui om fără adăpost, ca să scape de gunoaie!

În timpul unui control de rutină, polițiștii locali din Timişoara au descoperit o rampă clandestină de gunoi, în faţa unei clădiri din centrul oraşului.

Au mers pe fir şi au aflat că un locatar din zonă a cerut ajutorul unui om al străzii pentru a scăpa de deşeuri, în loc să le ducă în spaţiile special amenjate.

Odată depistat, cel care a “comandat operaţiunea” s-a ales cu o amendă record, de 15.000 de lei şi este şi obligat să adune toate gunoaiele pe care le depozitase prin intermediari, pe domeniul public.

“Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au acționat, în cursul zilei de astăzi, pe Bdul C.D. Loga, unde, în dreptul numărului 43, se afla o rampă clandestină de deșeuri provenite din amenajări interioare. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care locuiește la adresă a depozitat prin intermediul unei terțe persoane, din rândul persoanelor fără adăpost, nepredându-le unui operator de salubritate autorizat. Din acest motiv a fost aplicată sancțiune conform OUG 92/2021 în valoare de 15.000 de lei, cu măsura complementară de igienizare a locației în cel mai scurt timp, lucru care s-a și întâmplat”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.