Skip to main content

Vasile Petruescu, candidat PSD la Primăria Traian Vuia: Bunăstarea și confortul oamenilor sunt prioritare (P)

Domnule Petruescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Traian Vuia. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Traian Vuia pentru că am o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte comuna noastră și am o strategie bine conturată pentru realizarea acestor obiective. Pentru toate acestea este nevoie multă muncă, dar și de continuitate și stabilitate la nivelul administrației locale. Mă preocupă bunăstarea și confortul consătenilor mei și mă voi implica total în procesul de dezvoltare și modernizare a acestei comunități minunate.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Pentru viitorul mandat, avem în plan diverse proiecte care acoperă o parte din nevoile cetățenilor și care vor aduce, cu siguranță, o schimbare importantă la nivelul întregii comunități. Principalele obiective sunt extinderea rețelei de canalizare în satele comunei Traian Vuia, construcția unei capele funerare în satele comunei Traian Vuia, reabilitarea clădirilor publice (căminele culturale din satele Sudriaș, Traian Vuia, Săceni, Surducu Mic și Jupani), îmbunătățirea serviciilor sociale adresate categoriilor de populație vulnerabile (copii și bătrâni), reabilitarea infrastructurii educaționale (Școala Primară Jupani, Grădinița cu Program Normal Sudriaș, Școala Primară Traian Vuia), reabilitarea drumuilor agricole, amenajarea de rigole la străzi și accese la locuințe, crearea de locuri de muncă prin atragerea de investiții mici și mijlocii la nivelul comunei.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Sprijinul pe care Consiliul Județean Timiș îl poate acorda UAT-urilor este foarte important pentru că ajută comunitățile să se dezvolte și astfel crește și calitatea vieții. Îl cunosc pe domnul Alfred Simonis, este o persoană implicată și hotărâtă să aducă investiții importante în județul nostru, care, din păcate, a rămas mult în urmă la capitolul dezvoltare.

Am convingerea că domnul Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, ne va putea ajuta și mai mult să implementăm proiectele de care are nevoie comuna noastră.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.