Skip to main content

Val de furie pe reţelele de socializare, unde ucigaşul studentei de la Medicină a fost deja condamnat, pentru crima cu sânge rece pe care a comis-o

După crima monstruoasă pe care a comis-o, în urmă cu doar câteva zile, Mirel Dragomir a fost deja condamnat de opinia publică, mai ales pe reţelele de socializare, unde sunt sute de internauţi îl critică dur.

Nimeni nu poate să înţeleagă ce l-a împins pe tânărul de 23 de ani să îşi ucidă iubita, cu o asemenea bestialitate, iar oamenii care nici măcar nu i-au cunoscut pe cei doi, se declară şocaţi, oripilaţi şi revoltaţi.

Pagina de facebook a ucigaşului este plină cu mesaje de ură, iar cei care scriu comentarii cer pedeapsa capitală pentru Mirel Dragomir.

„Mereu am zis ca în România trebuie să se aplice pedeapsa cu moartea pentru criminali…Păcat de fata aceasta- oare câte nenorociri din astea trebuie să se întample ca să schimbe legea până la urmă?”, a scris Katalin katha, la ultima postare a criminalului.

„Incă un exemplu că facultatea nu reprezintă nimic când esti bolnav psihic ( trăsături de narcisist) și prostia îți este încurajata de cei din jur! Nu vreau să fiu aspră, dar ți-as da inchisoare pe viata într o singură cameră( 2 pe 2) un pat și un wc. Ca in seriale, stii ce zic? Trist ca intr o tara europeana pana la urma, unde femeia nu are nici un drept si nicio putere în a se apăra în astfel de situații și nu numai! Trist, trist!!! Fetelor, femeilor! DOARE! Pana cand??”, a scris Irina Miron, în cadrul aceleiași postări.

„Pedepsele în Romania sunt blânde. Va primi poate 20-25 de ani. Va iesi mai devreme pe bună purtare, iar părintii fetei sunt distruți pe viață!”, a scris și Andreea Krasnek.

”Și uite așa, niciodată nu știi ce fel de persoane ții lângă tine. Încredere în oameni mai puțin. Și despre acest psihopat cu 2 fețe…ireal ce postează, ce comportament avea cu oamenii din jur, și ce a ajuns să facă. Ce sa zic, karma o sa-și facă dreptatea”, a scris în secțiunea de comentarii, Răzvan Poşteanu.

„În urmă cu doi ani sora mea a avut aceeasi soartă. Câte femeii/fete mai trebuie ucise din mâinile gunoaielor ca voi??????Când veți înțelege că, nimeni nu este proprietatea nimănui indiferent de relația pe care o aveți unul cu celălalt ? Când veți înțelege că, nimeni nu ne aparține nouă cu adevărat? Gelozia in exces nu are nici o legătură cu iubirea. Iubirea nu înseamnă lacrimi . Vreau femeii politician care sa vorbească constant despre violența domestică asupra femeilor și despre discriminare,despre lipsa de ajutor la nivel la național, fiindcă nu sunt concepte, ci realității!!!!! Zeci de femei sunt ucise în fiecare an, pentru că ne este greu sa vorbim despre greutăți, despre abuzuri trecute și prezente, despre furie și schimbare!!!! Nu-ți doresc moartea, dar îmi doresc să te usuci pe picioare și să-ți dorești să mori cat mai repede!!!!! Moartea ar fi o pedeapsa prea ușoară pentru jeguri ca tineeee!!”, este mesajul Oanei Claudia.

Mirel Dragomir este acum în arestul IPJ, fiind acuzat de omor, iar în cursul acestei săptămâni va fi dus la Bucureşti, pentru expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.