Skip to main content

O mașină a ars ca o torță după un scurtcircuit electric! Flăcările s-au extins şi la un camion

Pompierii au fost solicitaţi de urgenţă, pentru lichidarea unui incendiu care a pornit la un autoturism, aflat în mers.

Alarma s-a dat în această dimineață, pe centura municipiului Arad.

Când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la mașină, iar flăcările s-au extins și la prelata unui autocamion din apropiere.

„În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Arad, în apropierea cartierului Grădiște. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, fără a se înregistra victime, șoferul ieșind din autoturism la timp.

În urma incendiului, autoturismul a fost complet distruc, iar aproximativ 2 mp din prelata autocamionului au ars, însă bunurile din interior au fost salvate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.