Skip to main content

O mașină a ars ca o torță după un scurtcircuit electric! Flăcările s-au extins şi la un camion

Pompierii au fost solicitaţi de urgenţă, pentru lichidarea unui incendiu care a pornit la un autoturism, aflat în mers.

Alarma s-a dat în această dimineață, pe centura municipiului Arad.

Când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la mașină, iar flăcările s-au extins și la prelata unui autocamion din apropiere.

„În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Arad, în apropierea cartierului Grădiște. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, fără a se înregistra victime, șoferul ieșind din autoturism la timp.

În urma incendiului, autoturismul a fost complet distruc, iar aproximativ 2 mp din prelata autocamionului au ars, însă bunurile din interior au fost salvate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.